[Video] Is de scheidsrechter bij Nigeria-Argentinië omgekocht?

Geplaatst door Bjorn op 4 juni, 2011 - 16:21 in Koffiehoek

Oordeel zelf.

De FIFA onderzoekt op dit moment of bij de vriendschappelijke wedstrijd tussen Nigeria en Argentinië (4-1 voor de Nigerianen) sprake was van omkoping.

Geen voetbalfan die ook maar ene biet om de verder totaal irrelevante wedstrijd gaf, maar dat maakt een wedstrijd kennelijk extra interessant voor louche types uit de gokwereld; het vermoeden is namelijk dat er boven verwachting veel gewed is op deze wedstrijd.

Dit feit in combinatie met een tweetal onbegrijpelijke strafschoppen en bizar lange blessuretijd in de tweede helft (acht minuten, waarin de tweede penalty werd gegeven) deed wat wenkbrauwen fronsen bij de FIFA.

Oordeel zelf: de eerste overtreding die met een strafschop bestraft werd is terug te zien op 1:35 op de video hieronder, de tweede op 07:00.