دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به: ناوبری، جستجو
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر
نشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر
نشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر

دانشگاه آزاد اسلامی
آرمان ایرانی برای جهانی شدن
مشخصات واحد
بنیانگذاری ۱۳۶۷
شهر خمینی‌شهر
دانشجویان ۹۰۰۰
دانش‌آموختگان ۲۹۷۰۰
فضای آموزشی ۷۰ هکتار
نوع واحد بسیار بزرگ
وب‌گاه iaukhsh.ac.ir

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر روز ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۶۷ تأسیس شد و در ابتدا با پذیرش ۶۰۰ نفر دانشجو در رشته‌های تک درس کار خود را آغاز کرد. پس از آن به علت موقعیت ممتاز این واحد دانشگاهی به لحاظ مکانی و قرارداشتن در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان و نزدیکی مسافت با شهر و دانشگاه‌های اصفهان توانست به سرعت هیئت علمی مجرب و کار آزموده‌ای را جذب و رشته‌های متعددی را که از نظر نیاز جامعه و محتوای علمی دارای پویایی و توجیه منطقی بود، تأسیس نماید.[۱]

هم اینک این واحد دانشگاه دارای ۱۱۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری بوده که قریب به ۹۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل می‌باشند و تاکنون نزدیک به ۲۹۷۰۰ نفر نیز فارغ‌التحصیل گردیده‌اند. اکثر دانشجویان این دانشگاه در رشته‌های فنی و مهندسی و جمع قابل توجهی نیز در رشته‌های علوم انسانی شاغل به تحصیل هستند. بر این اساس کل دانشجویان دانشگاه در چهار دانشکده فنی و مهندسی و مکانیک و عمران و همچنین در یک دانشکده علوم انسانی جای گرفته‌اند. این دانشگاه دارای ۴۹۰۳۶ متر مربع فضای آموزشی و زمینی به مساحت ۷۰ هکتار بوده و علاوه بر دانشکده‌های یادشده، ساختمان‌های متعددی نظیر: مجموعه غذاخوری و سلف سرویس ـ سایت اینترنت ـ خوابگاه دانشجویی برادران ـ مجتمع اداری و کتابخانه مرکزی ـ مجموعه ورزشی و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها در آن جای دارد.

در طی سال‌های اخیر در همایش‌های بین‌المللی کشوری، تحقیقات و پژوهش‌های هیئت علمی جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داده است. فعالیت‌های علمی در این دانشگاه جایگاه ویژه‌ای دارد. بر این اساس ده انجمن علمی دانشجویی در رشته‌های برق، مهندسی پزشکی، کامپیوتر، مکانیک، اقتصاد، مشاوره، مددکاری اجتماعی، عمران، هوافضا و نفت مشغول به فعالیت می‌باشد ابداعات و اختراعات استادان و دانشجویان این دانشگاه توانسته است در سطح کشور و جهان رتبه‌های مهمی را به دست آورد که برای نمونه می‌توان از کسب مدال جهانی نقره توسط دو نفر از دانشجویان در ساخت طرح پژوهشی «یکسان‌سازی میکروسکوپی سطوح به روش نفوذی» در سی و سومین نمایشگاه دستاوردها و اختراعات جهانی ژنو در سال میلادی جاری نام برد.

علاوه بر موارد فوق برخی از نهادهای دانشگاه نظیر باشگاه پژوهشگران جوان و هسته‌های علمی تشکل‌های دانشجویی نیز جمع زیادی از دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های پژوهشی را گردآوری و گام‌های مؤثری را در راه اعتلای علمی دانشگاه برداشته‌اند.

نگارخانه[ویرایش]

منابع[ویرایش]